PRICING

Newborn & Family

De samenvatting van een newborn, love of family lifestyleshoot is eigenlijk 'herinneringen maken'. Een ongedwongen fotoshoot om jullie zo puur en liefdevol vast te leggen, precies zoals jullie zijn. Dit kan tijdens een babyshoot, een shoot met jullie samen of een familieshoot.

Met elkaar gaan we op pad. Jullie mogen zelf de locatie uitkiezen en soms is jullie plek thuis het fijnste wat er is. Zeker bij baby fotografie. We zullen een uur tot twee uur samen doorbrengen. Ik leg alles vast, en jullie zijn vooral heel erg niet met mij bezig :-)

Welk pakket past het beste bij jullie?
(alle foto's worden digitaal aangeleverd)
- Small € 199,- (15 foto's)
- Medium € 255,- (35 foto's)
- Large € 299,- (alle door mij geschoten foto's, min 50 foto's)

Wat is er nu beter dan gelijk je foto's in het echt zien? Bij Large pakket krijg je daarom een album geleverd van 15 x 15 cm (5 spreads) met een prachtige verzameling foto's van jullie. Een herinnering voor altijd.

PS. Boek je een zwangerschapsshoot & newbornshoot, krijg je € 39,- korting op je newbornshoot EN beide shoots verwerkt in 1 groot album (20x20cm, 10 pagina's).

v.a. €199,-

Studio portret

Eindelijk een keertje een mooi zakelijk portret laten maken? Of de ondeugende blik van jullie kleintje vastleggen? Uiteraard is het ook mogelijk om zwangerschapsfotoshoot in te plannen. Een studio portret leent zich hier uitstekend voor. Ik hou van lichte portretfotografie, waarbij de nadruk op de ogen ligt.

De shoot zal bij mij thuis plaats vinden. In mijn studio in Ter Aar heb ik de mogelijkheid om iedereen vast te leggen precies zoals je bent. Als portret fotograaf vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij, we zullen er dan ook echt de tijd voor nemen. En soms ben ik bij kindjes binnen 30 minuutjes al klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier mijn vrijblijvende digitale brochure aan.

Ik hanteer voor mijn studio portretten een vaste prijs, namelijk € 175,- per portretshoot. En hiervoor krijg je 5 zorgvuldig bewerkte, digitale foto's, op hoge resolutie aangeleverd via een online gallery. Met meerdere personen is ook een mogelijkheid, dit kost € 25,- extra per persoon. Wil je meer dan 5 foto's afnemen? Dan kost het € 12,50 per foto.

Op zoek naar een zakelijke opdrachten? Vraag dan hier mijn zakelijke brochure aan en ontvang een offerte op maat.

v.a. €175,-

Wedding

Jullie zijn verloofd? Gefeliciteerd ! Een bijzondere tijd breekt aan, en een feest om naar uit te kijken. Een belangrijk aspect en wat zeker niet mag ontbreken op deze bijzondere dag - en waarschijnlijk een van de mooiste dagen van jullie leven - is een bruidsfotograaf!

Bekijk hier snel mijn portfolio om te zien of mijn stijl bij jullie past. Zijn jullie nog steeds zo enthousiast? Vraag dan mijn vrijblijvende digitale brochure aan zodat jullie meer informatie kunnen vinden over mij maar ook mijn werkwijze.

Mijn tarief begint bij € 1399,- voor 6 uur bruidsfotografie. Willen jullie mij langer boeken? Dan kan dat uiteraard, in ons kennismakingsgesprek kunnen we samen jullie planning doornemen en daarop mijn uren afstemmen. Vraag naar de informatie brochure voor meer details .

Wat kunnen jullie verwachten?
- Persoonlijk gesprek ter voorbereiding op de bruiloft
- Mijn volledige inzet en oog voor detail
- Prachtig mini album (15x15cm, 20 pagina's)
- Minimaal 200-250 foto's (bij 6 uur fotografie)
- Binnen 6 weken alle foto's via een online gallery

v.a. €1399,-