Renzo & Marlou

maart 15, 2020

Dankzij het corona virus zitten we allemaal aan huis gekluisterd. Natuurlijk is dat niet ideaal, en met dit mindere weer zelfs een beetje saai. Daarom dacht ik, tijd op te bloggen. Want dan hebben jullie allemaal genoeg tijd om de beelden te bekijken van de heerlijkste bruiloft van Renzo en Marlou. En deze bruiloft verdient de aandacht, want potverdikkie wat een prachtige dag was het.

 

Dit leuke stel besloot namelijk om – na het krijgen van twee prachtige dochters – ja te zeggen tegen elkaar. Ik ken Marlou al langer, en stiekem vind ik dat nog spannender dan dat ik ga fotograferen bij mensen die ik nog mag leren kennen. Ze kent mij tenslotte als mens al, maar nog niet als fotograaf. Maar eerlijk, die spanning was zo weg toen ik binnen stapte. Wat een mooi huis, zoveel fotografie mogelijkheden ! Maar ook niet geheel onbelangrijk, wat een relaxt sfeertje die ochtend.

 

De meeste bruidsparen willen buiten trouwen, maar Marlou omschreef het zo mooi ‘ik wil geen bruiloft waarbij ik de hele dag moet nadenken of we nu wel of niet naar buiten gaan, ik trouw liever in oktober waarbij ik zeker weet dat het binnen is. En we zorgen er gewoon voor dat het er top uit ziet’. En eerlijk, toen ik hoorde dat ze daarvoor The Binckhorst in Den Haag voor uit hadden gekozen maakte mijn hart een klein sprongetje. Een prachtige, industriële locatie waar het zonnetje ook nog naar binnen scheen.

 

Tijdens de ceremonie was er live muziek, er werd ondertussen geborreld en de speeches waren mega goed (maar echt !) met als hoogtepunt denk wel dat de oudste dochters van Renzo ook een knettergoeie speech hebben gegeven. Er waren verschillende taarten door iedereen gebakken, en er was vlakbij de bar een compleet indoor food truck festival was opgebouwd. En ja… ik heb alle gerechten geproefd. Iemand moet het doen he.

 

Lieve Renzo & Marlou, ik heb het echt al meerdere keren gezegd, maar ik vond het een eer om jullie speciale dag vast te mogen leggen !! Jullie zijn een heerlijk stel samen met 4 prachtige dochters… Wens jullie een prachtige toekomst.

 

Liefs x

 

Leveranciers:

Videograaf : De beeldbroeders

Jurk Marlou : Blue by Enzoani via Wedding in Rotterdam

Pak Renzo : op maat gemaakt van ‘I am Luigi’

Locatie : The Binkhorst

Schilder : Feest in Verve

Zangeres : Lotte Groeskamp