Mini sessie familie shoot

april 18, 2019

28 april 2019 is de datum voor mijn familie mini sessies. Wat houdt dat in? Nou, dat we in 30 minuten de mooiste foto’s van jouw familie maken. Waar het eigenlijk op neer komt, is dat jullie 30 minuten lang met elkaar spelen en knuffelen. En soms kom ik dichterbij voor mooie portretten. Maar uiteindelijk gaan jullie naar huis met de wetenschap dat er een prachtige gallery voorbij komt waaruit jullie 10 mooiste beelden mogen kiezen.

Waar? Strand zomer in Nieuwkoop, kijk hier
Wanneer? Zondag 28 april in de ochtend
Hoe laat? Iedereen mag zijn eigen tijdspad kiezen
Kosten? Dit is EUR 99,- incl. btw en 10 hoge resolutie bestanden

Wil je weten wat je kunt verwachten? Hieronder kun je een mini sessie van een lief gezinnetje zien. Tijdens de shoot met heel de familie heb ik deze drie natuurlijk even apart genomen om ze met elkaar vast te leggen. We hebben gekeken welke kleur ogen mama heeft en eigenlijk gewoon heel veel knuffels gegeven. Zie hieronder de hele serie. En voor jouw info, ik denk dat we nog geen 15 minuten bezig waren. Dus ja… het kan zeker binnen zo’n korte tijd 🙂

Enthousiast geworden? Stuur mij hier een berichtje om mijn informatie pdf op te vragen.

Tot de 28ste, liefs Pien