Workshops & 1-op-1 coaching

februari 21, 2019

In februari heb ik voor het eerst mijn workshop gegeven. Het was een workshop basisfotografie en echt heel tof om te doen. Ik zelf heb het heel erg gemist dat je met simpele voorbeelden gelijk weet wat de theorie betekend. En blijkbaar ben ik niet de enige die dat miste 🙂

Ik vind het dus echt heel belangrijk dat je eerst een stuk theorie gedeelte krijgt. Gewoon. In Jip & Janneke taal, zodat iedereen het begrijpt. En nee ik ga technisch niet heel inhoudelijk op alles in, ik wil gewoon dat je weet wat het doet. En daarna lopen we gelijk een rondje met je camera in je handen. En laat ik zien hoe ik de foto’s maak en hoe jij ze ook kunt bereiken.

Wil je ook meer informatie over mijn workshop basisfotografie? Stuur mij dan hier een berichtje en zal ik alle informatie naar je toezenden.

De volgende workshop zal plaatsvinden op zondag 7 april.

Soms komt het voor dat je de basis kennis al in huis hebt. En dat de workshop daarom misschien wat minder op jou aansluit. Maar dat wil niet zeggen dat je jouw niveau van fotografie niet wilt vergroten. Dan is misschien een 1-op-1 coaching sessie wat voor jou. Vooraf stuur ik je een vragenlijst toe, zodat we je leerdoelen goed inzichtelijk krijgen. En terwijl we koffie drinken en iets lekkers eten, gaan we samen door je werk en zetten we je leerdoelen om naar concrete plannen.

Mocht je niet weten of deze 1-op-1 choaching sessie wat voor je is? Stuur mij dan hier een mailtje, zodat we kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Liefs Pien

Portretten zijn gemaakt door Louise Boonstoppel edit door mij