Bruiloft Emma & Leen | Hofstede Meerzicht

februari 18, 2019

Love her but leave her wild
— Atticus

Jullie hebben vast het een en ander al voorbij zien komen op mijn social media. Want de bruiloft van Emma en Leen was voor mij een hele bijzondere. Niet alleen omdat het mijn eerste trouwerij was die ik vast mocht leggen als second shooter, en ook niet alleen omdat ik bij deze dag mijn hart heb verloren aan het vastleggen van de liefde… maar vooral omdat Emma & Leen twee lieve vriendjes van ons zijn. En dat ik zo dichtbij mocht komen, heeft op mij een onuitwisbare indruk achter gelaten.

8 september 2018 is niet alleen Emma haar verjaardag maar ook die van Leen. Jullie voelen hem al aankomen, echt lang hebben ze er niet over gedaan om hun trouwdatum te bepalen. Samen met trouwfotograaf Lotje mocht ik hun dag vastleggen en dat voelde bij binnenkomst al gelijk heel relaxed. Lotje zag ik voor het eerst en is de liefste die mij alle vrijheid gaf. En terwijl we ‘s morgens binnen kwamen was iedereen lekker taart aan het eten voor Emma haar verjaardag, en wie wordt er nu niet gelukkig van taart 😉

Lieve Emma & Leen, zo trots als een pauw ben ik op jullie. Bedankt voor jullie vertrouwen dat ik zo dichtbij mocht komen. Ik heb van nog dichterbij gezien hoe lief jullie voor elkaar zijn en hoe goed jullie bij elkaar passen.

Jullie maken elkaar nog mooier.

Liefs x