Liefde en een beetje chaos

oktober 12, 2018

Soms komen er zulke toffe dingen op je pad als fotograaf, dan word ik benaderd voor hele bijzondere projecten. Maar soms moet je het lot even een handje helpen en dit soort samenwerkingen forceren 😉 En hoe leuk als dat betekend dat je het heerlijke gezin van Suzanne op de foto mag zetten.

Een tijdje geleden heb ik Suus benaderd van Ensuus (http://www.ensuus.nl) om samen een win actie op te zetten. Dat wilde ik heel graag, vooral ook om dan dit prachtige gezin vast te kunnen leggen. En wat was het gezellig ! Serieus het is zo grappig als je merkt dat de kinderen precies dezelfde droge humor hebben als hun ouders. Een heerlijke chaotische middag, met veel boevenstreken en weg ren acties… maar ook veel knuffels en liefde.

Lieve Suus, wat  ben je een fantastisch mens. Je bent stiekem een beetje een voorbeeld voor mij, met zoveel plezier je hobby uitoefenen tot zo’n groot succes.  You did it ! En nu is het mijn beurt, want hieronder wat ik dus het allerliefste doe: lol maken met nieuwe mensen en dat vastleggen op mijn eigen manier.

Fijn weekend iedereen
Liefs x Pien