Let’s get started and personal :-)

juni 7, 2018

 

“ Don’t be afraid to share who you are. The most interesting part of your work is to show who created it “ – Sam Nichols

 

 

En dat ben ik! Het gezicht achter Stories by Pien. Eindelijk is mijn eigen verhaal live en ik heb echt ontzettend uitgekeken naar dit moment. Het hebben van mijn eigen onderneming is nooit mijn doel geweest, maar het kunnen laten zien wat ik maak, wat ik kan en waar ik enorm veel passie voor heb, dat was mijn droom. En nu dus ook werkelijkheid. Ik zie ontzettend uit naar alle bijzondere mensen die ik straks mag ontmoeten en vastleggen op mijn eigen manier. Gaan wij elkaar ontmoeten dit jaar? Ik hoop het!

Om een klein beetje meer van mezelf te laten zien, neem ik jullie mee naar Mallorca. Het eiland waar wij enorm verliefd op zijn geworden. Nooit, nooit, nooit zou ik naar dezelfde vakantie bestemming gaan (hebben we allemaal niet weleens dingen geroepen waar we later keihard op terug kwamen?), maar inmiddels zijn we er al 3 keer geweest en ben ik aan het kijken of we in september toch nog een keer het eiland kunnen bezoeken. Een kijkje naar mijn lievelingsgezichten.

Liefs x Pien